tirsdag den 1. januar 2013

Simi 2.0

Dagen har stået i dykkenings tegn. Kl 0625, godt og vel en halv time for sent bliver vi hentet foran vores hotel - taxachaufføren havde sovet over sig pga natten strabadser! Vi bliver fragtet til havnebyen Tab Lamu hvor vi i en speedbåd sejler ud til en "liveaboard" båd. Har blev vi koblet på et dykker hold og er snart i vandet førets gang! Det er nu 2,5 år side vi sidst har haft en tank på ryggen, så det var skønt igen at høre sit åndedræt igennem en regulator! Desværre er dykningen en anelse under hvad vi havde håbet på, da flere af koralerne var blevet enten ødelagt eller afbleget af perioder med forhøjet vandtemperatur! Næste dyk var heldigvis noget bedere trods en masse ustyrlige kinesere, som alle havde det rigtige udstyr, men ikke kunne svømme!!!

På vejen hjem blev vi ca to timer forsinket da den første båd fik problemer med vand i tanken og vi måtte derfor, på åbent hav skifte både. Denne båd holder godt 20 minutter hvor efter den går i stå af samme grund. Den første båd har i mellem tiden fået løst problmer ved at sejle på benzin direkte fra reserve dunkene - så vi må tilbage igen! Langt om længe kommer vi i land og bådmanden får akkurat styret båden ind i havnen på de sidste dampe. Problemet afløses nu af et nyt - "liveaboard" gæsternes bagage er om bord på skibet, som ikke har fået fikstet benzin problemet endnu.. Dette bliver, for vores vedkommende først løst efter en time på havnene, da vi for dem forklaret, at vi bare kan fylde en bil med os der ingen bagage har og så komme af sted - logikken er noget mange Thailændere bøvler med!!!!

I morgen mødes vi med K2 (en nørdet kammerat fra dk) hvor vi skal ud at se en ugle, inden vi sammen skal videre et par dage hvor der kun vil blive kigget fugle og fortalt løgnhistorier!!

See you in Phang Nga






SÅ FIK JEG DET TIL AT VIRKE








Papa på dybt vand








1 kommentar:

  1. DEJLIGE billeder.. Kan mærke hvor meget jeg glæder mig til Egypten nu!! Har du brugt blitz på billederne?
    Dejligt at snakke med jer i morges, pas på jer selv :)

    SvarSlet